1. zápasy semifinále Slovenského pohára vo futbale

07.04.2005 Celý región

FC Artmedia Bratislava - Steel Trans Ličartovce 2:1 (1:0)\r\nGóly: 7. J. Kozák (z 11 m), 90. + Mikulič - 50. Krakovský (z 11 m)
ŽK: 55. Mikulič, 77. Borbély - 59. Krakovský, 73. Bicák
rozhodovali: Minárčik - Vindiš, E. Cuninka
500 divákov
Vladimír Weiss (tréner Armedie): \"Vedeli sme, že Ličartovce majú kvalitný a ostrieľaný tím. Hráči ako Sovič, Majoroš, či Jelšic už čosi v lige odohrali. Ja by som bol spokojný aj s výsledkom 1:0, pretože máme viacero zranených. V prvom polčase bol súper lepší, gól sme však dali my. Myslím si, že za druhý polčas sme si víťazstvo zaslúžili. Rozhodla agresivita a dôraz najlepšieho hráča na ihrisku Mikuliča. Je tu však ešte odveta, na východe Slovenska to nebudeme mať jednoduché. Naším cieľom však zostáva postup do finále národného pohára. \"
Jozef Daňko (tréner Ličartoviec): \"S prvým polčasom môžem vysloviť spokojnosť. Mali sme viac z hry. Domácich sme pustili iba do jedinej šance, ktorú dokázali z jedenástky premeniť. Po prestávke asi chlapcom došli sily, paradoxne sa nám však podarilo vyrovnať. V nadstavenom čase sme napokon dostali druhý gól. Sme v polovici cesty, dúfam, že v odvete sa šťastena obráti v náš prospech. \"

MŠK Žilina - Dukla Banská Bystrica 0:0
ŽK: 54. Pečalka - 5. Kentoš, 10. Očovan, 31. Leitner
rozhodovali: P. Hrčka - Pastorek, Gonda
2132 divákov
 

Vyberte región